Asunto Oy Uusi Linjatalo; Neljäs linja 14; Helsinki

Ovimuutos (Åke Kallman, 1966). 7-kerroksinen, vaalean hiekan väriseksi rapattu asuinkerrostalo, jossa graniittisokkeli. Symmetrinen ikkunajako, ikkunoiden alla vaakalistat. Ainoana koristeena porrashuoneiden ja portin graniittiportaalit. Harjakatto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Uusi Linjatalo; Neljäs linja 14; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1927
Karl Malmström, Pääsuunnittelija Arkkitehti Robert Tikkanen, Åke Kallman, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus, runko tiilimuuri.
Helsinki, Neljäs linja 14
Käyttö
1928
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 16.03.2020