Kolmas linja 17. Suonionkatu 5; Helsinki

9-kerroksinen modernistinen rakennus, jossa nauhaikkunat. Molemmilla sivuilla ulkonevat parvekkeet. Sokkelissa keraamista laattaa, julkisivu harmaata kivirouherappausta. Suonionkadulle yksikerroksinen liikesiipi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kolmas linja 17. Suonionkatu 5; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1961
Niilo Kokko, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Perustus betonia, runko betoniseinä.
Helsinki, Kolmas linja 17. Suonionkatu 5
Käyttö
1962
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 20.04.2020