Asunto Oy IV linja 24; Neljäs linja 24; Helsinki

Kirjeopiston rakennus. 6-kerroksinen modernistinen rakennus, jossa ensimmäisessä kerroksessa liiketiloja. 2. kerroksessa nauhaikkunat, 3-6. kerroksessa nauhamaiset ikkunat, joissa tummat paneelit ikkunoiden välissä. Muu julkisivu valkoista rakennuslevyä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy IV linja 24; Neljäs linja 24; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960
Risto-Veikko Luukkonen, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus, runko betoniseinä.
Helsinki, Neljäs linja 24
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 20.04.2020