Asunto Oy Castreninkatu 5; Castreninkatu 5. Neljäs linja 28; Helsinki

6-kerroksinen, ruskeaksi rapattu osittain pilareiden varassa seisova rakennus. Symmetrinen ikkunajako, jota porrashuoneen ikkunat rytmittävät. Neljännen linjan julkisivu: kivijalka keraaminen ruskea laatta, seinässä ruudutus. Sisäpihan rappaus harmaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Castreninkatu 5; Castreninkatu 5. Neljäs linja 28; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1954
?Mauri Korkeelahti, Pääsuunnittelija Matti E. Hirvonen?, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Castreninkatu 5. Neljäs linja 28
Käyttö
1955
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 20.04.2020