Voitonparaati 16.5.1918 Unioninkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa

Voitonparaati 16.5.1918 Unioninkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Kameraan päin selin valtionhoitaja Svinhufvud. Taustalla Stockmannin tavaratalo. -- negatiivi, lasi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Voitonparaati 16.5.1918 Unioninkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Unionikatu 27, Aleksanterinkatu 28
Aiheen aika
16.05.1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N48730
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
16.05.1918
Helsinki, Unionikatu 27, Aleksanterinkatu 28
Lönnqvist Gunnar, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus