Helsingin valtauksen yhteydessä pahoin kärsinyt Helsingin työväentalo eli Paasitorni

Helsingin valtauksen yhteydessä pahoin kärsinyt Helsingin työväentalo eli Paasitorni. Vuonna 1908 rakennuspaikalta louhitusta graniitista valmistuneen rakennuksen torni ja juhlasali jouduttiin sodan jälkeen rakentamaan uudelleen. Rantaan on kokoontunut yleisöä katselemaan sodan tuhoja. -- negatiivi, lasi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin valtauksen yhteydessä pahoin kärsinyt Helsingin työväentalo eli Paasitorni

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Paasivuorenkatu 5
Aiheen aika
1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N48823
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1918
Helsinki, Paasivuorenkatu 5
Lönnqvist Gunnar, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus