Haku

Kuorma-auto ja traktori Itä-Pasilan rakennustyömaalla

Kuorma-auto ja traktori Itä-Pasilan rakennustyömaalla. Molemmissa kuljettaja istuu ohjaamossa. Traktori ottaa maa-ainesta kumotakseen sen kuorma-auton lavalle. Takana nousee räjäytettyjen kivilohkareiden muodostama rinne. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuorma-auto ja traktori Itä-Pasilan rakennustyömaalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, -
Aiheen aika
1973 maaliskuu
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N187187
Mitat
kino
Kuvaustiedot
1973 maaliskuu
Helsinki, -
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus