Haku

Asunto oy Porthaninkatu 9; Porthaninkatu 9. Neljäs linja 7

Varaston ikkunoiden ritilät (Lauri Virtanen 1962). 6-kerroksinen, modernistinen kulmatontilla sijaitseva vaalea kerrostalo, jossa sisäänvedetyt, nykyisin lasitetut parvekkeet koko julkisivussa. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja, toisen kerroksen kulmauksessa (nykyisin lasitettu) avoterassi. Rakennuksen pääty ruskeaksi rapattu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Granbacka Sanna / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 31.07.2020
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto oy Porthaninkatu 9; Porthaninkatu 9. Neljäs linja 7

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960
Saara Tilanterä, Pääsuunnittelija ; Lauri Virtanen, Muu suunnittelija
Valmistus

, Porthaninkatu 9. Neljäs linja 7
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Luokitus