Yksityiskohta Pohjoisesplanadi 19:ssä sijaitsevan Jugendsalin sisäkaton yläosasta tukikaarineen

Yksityiskohta Pohjoisesplanadi 19:ssä sijaitsevan Jugendsalin sisäkaton yläosasta tukikaarineen. Salin puolipyöreän vuodelta 1916 olevan laajennusosan takaseinällä näkyy Wilho Sjöströmin Helsinki-aiheinen fresko samalta vuodelta. Jugendsali oli alun perin Privatbankenin pankkisali. Lars Sonckin ja Valter Jungin suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1904. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Yksityiskohta Pohjoisesplanadi 19:ssä sijaitsevan Jugendsalin sisäkaton yläosasta tukikaarineen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoisesplanadi 19
Aiheen aika
18.03.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G54316
Kuvaustiedot
18.03.2019
Helsinki, Pohjoisesplanadi 19
Eweis Yehia, Valokuvaaja
Aiheet