Ryhmä sukulaisia ja ystäviä ulkona, lehtimetsän ympäröimänä nauttimassa virvokkeita

Ryhmä sukulaisia ja ystäviä ulkona, lehtimetsän ympäröimänä nauttimassa virvokkeita. Miehillä ja naisilla käsissään laseja ja tuoppeja. Taustalla pöytäliinalla peitetty pöytä, jolla pulloja ja laseja sekä kehystettyjä henkilövalokuvia. Oikealla etummaisena Karl Gustaf Blom. Kuvassa myös Sigrid Blom, Viktor Spjut ja Adéle Grönlund, -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ryhmä sukulaisia ja ystäviä ulkona, lehtimetsän ympäröimänä nauttimassa virvokkeita

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1899 n
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G47467
Mitat
8x11 P15,3x19,2
Kuvaustiedot
1899 n
Helsinki,
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus