Helsinkiläisiä vapaa-ajanvietossa Kirkkonummen Luomassa (Bobäck), mahdollisesti Näsen pensionaatin seudulla

Helsinkiläisiä vapaa-ajanvietossa Kirkkonummen Luomassa (Bobäck), mahdollisesti Näsen pensionaatin seudulla. Keskellä pöytäliinalla peitetty pöytä, jolla kahvikuppeja. Vasemmalla pöydän ääressä seisova nainen kaataa kahvipannusta kahvia kuppiin. Pöydän takana keskellä on Adéle Grönlund. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinkiläisiä vapaa-ajanvietossa Kirkkonummen Luomassa (Bobäck), mahdollisesti Näsen pensionaatin seudulla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1890 -luku
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G47490
Mitat
10x13,3 P19,8x24
Kuvaustiedot
1890 -luku
Helsinki,
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus