Poika ja koira Kaisaniemessä vapaamuurari, majuri Fredrik W. Granatenhjelmin haudalla

Poika ja koira Kaisaniemessä vapaamuurari, majuri Fredrik W. Granatenhjelmin haudalla. Takana Helsingfors Roddklubbin venevaja. Taustalla häämöttää Rieksin eli Söderlundin huvila Siltasaaressa. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Poika ja koira Kaisaniemessä vapaamuurari, majuri Fredrik W. Granatenhjelmin haudalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaisaniemeranta
Aiheen aika
1900 -luvun alku
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G47472
Mitat
11,4x9,5 P16,2x12,5
Kuvaustiedot
1900 -luvun alku
Helsinki, Kaisaniemeranta
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus