Haku

etiketti; Renlund; tulitikkuetiketti

Oy Renlund Ab oli vuosina 1874 -1993 toiminut suomalainen rautakauppa- ja rakennustarvikealan yritys. OTK hankki osake-enemmistön yrityksestä vuonna 1959, 1983 omistajaksi tuli vastaperustettu EKA-yhtymä. Helsingissä perustettu Renlund laajeni jo 1930?luvulla Uudellemaalle ja 1960-luvulta lähtien valtakunnalliseksi ketjuksi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Renlund; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-879 -13
Mitat
kork 3,3 cm, lev 5 cm
Merkinnät
Painatus: Keskimäärin 50 tulitikkua, Porin Tulitikkutehdas Oy, Renlund, 20231.
Valmistus
1960 - 1977 n
teollinen
paperi
painettu
Porin Tulitikkutehdas Oy, valmistaja Oy Renlund Ab, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus