Haku

Puuhuvila Maaherrantie 37:ssä, Veräjämäessä

Puuhuvila Maaherrantie 37:ssä, Veräjämäessä. Valokuva on otettu pääsisäänkäynnin edestä Jokiniementien puolelta itään. Rakennus on autio. Osassa ikkunoista on koristekuvioita, osa ikkunoista on rikki. Maa on kevyesti peittynyt lumella. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pöyhönen Ilkka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puuhuvila Maaherrantie 37:ssä, Veräjämäessä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Maaherrantie 37
Aiheen aika
26.11.1977 - 27.11.1977
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N187103
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
26.11.1977 - 27.11.1977
Helsinki, Maaherrantie 37
Pöyhönen Ilkka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus