Haku

Helsingin sokeaintalo-säätiö; Pengerkatu 11; Helsinki

ikkunat vaihdettu (Pauli salomaa, 1969). uusi ovi Ryhmäteatterin tiloihin (Vilhelm Helander ja Juhani Leiviskä, 1982). Uusi muuri (Markku Suonio, 1990). Pienasuntoja, sokeain työhuoneita. Elokuvateatteri Kinola v. 1930. Ryhmäteatteri 1982-2014. 7-kerroksinen, uusklassistinen rakennus, jossa pilastereja, ikkunoiden välissä koristeena kehyksiä ja pilastereissa pohjakerroksessa medaljonkeja. Sokkeli sileää graniittia, harjakatto.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 13.07.2020
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin sokeaintalo-säätiö; Pengerkatu 11; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1928
Olavi Sahlbom, Pääsuunnittelija
Valmistus
Perustus betoni, runko tiilimuuri.
Helsinki, Pengerkatu 11
Käyttö
1929
Käyttöönottovuosi
Luokitus