Haku

Suomen valtio/ Ammattikasvatushallitus; Agricolankatu 1-3. Torkkelinkatu 8; Helsinki

Muutos (Rakennushallitus, Erkki Huttunen, 1949). Vanha porras purettu, uusi rakennettu, ikkunoita suurennettu, uusia ulko-ovia (RH, 1973). Teräsportti (RH, Pekka Lilja, Kalevi Veneskoski, 1977). 6-kerroksinen, vaalean ruskeaksi rapattu, vapaasti seisova U-muotoinen rakennus, jossa kuusiruutuiset, korkeat ikkunat. Sisäpihalla puolipyöreä erkkeri. Sokkeli graniittia, kivijalka graniittia, aumakatto.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Granbacka Sanna / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 23.07.2020
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomen valtio/ Ammattikasvatushallitus; Agricolankatu 1-3. Torkkelinkatu 8; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1929
Yrjö Sadeniemi, Pääsuunnittelija ; Erkki Huttunen, Pekka Lilja, Kalevi Veneskoski, Muu suunnittelija
Valmistus
Runko tiilimuuri.
Helsinki, Agricolankatu 1-3. Torkkelinkatu 8
Käyttö
1930
Käyttöönottovuosi
Luokitus