Haku

Motelli Skronkle esiintyy Nosturin salissa

Motelli Skronkle esiintyy Nosturin salissa. Motelli Skronklen musiikki on omintakeista vaihtoehtorockia. Yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen Hannu Raatikainen soittaa trumpettia. Keikka on loppuunmyyty ja salin permanto on täynnä yleisöä lavan reunaan asti. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Motelli Skronkle esiintyy Nosturin salissa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Telakkakatu 8 (nyk. Telakkakatu 14)
Aiheen aika
16.11.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69315
Kuvaustiedot
16.11.2019
Helsinki, Telakkakatu 8 (nyk. Telakkakatu 14)
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus