Haku

Motelli Skronkle esiintyy Nosturin salissa

Motelli Skronkle esiintyy Nosturin salissa. Motelli Skronklen musiikki on omintakeista vaihtoehtorockia. Keikka on loppuunmyyty ja salin permanto on täynnä yleisöä lavan reunaan asti. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Motelli Skronkle esiintyy Nosturin salissa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Telakkakatu 8 (nyk. Telakkakatu 14)
Aiheen aika
16.11.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69318
Kuvaustiedot
16.11.2019
Helsinki, Telakkakatu 8 (nyk. Telakkakatu 14)
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus