Haku

Nosturin salin parven baari

Nosturin salin parven baari. Asiakkaita asioimassa baaritiskillä. Baarityöntekijä ottaa asiakkaalle juomaa tiskin takana olevasta jääkaapista. Kassapäätteen viereen on kasattu tuoppeja korkeiksi torneiksi. Tuoppien vieressä on alkoholijuomia sisältäviä pulloja. Tiskin alla on astia johon kerätään tyhjiä tölkkejä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nosturin salin parven baari

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Telakkakatu 8 (nyk. Telakkakatu 14)
Aiheen aika
16.11.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69323
Kuvaustiedot
16.11.2019
Helsinki, Telakkakatu 8 (nyk. Telakkakatu 14)
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus