Haku

Puutalo Oulunkylässä, Larin Kyöstin tie 13. Ensimmäisen kerroksen kivijalassa on liiketilaa

Puutalo Oulunkylässä, Larin Kyöstin tie 13. Ensimmäisen kerroksen kivijalassa on liiketilaa. Ikkunat on sisältä päin peitetty mahdollisesti tummalla muovilla. Ylemmissä kerroksissa on verhot ikkunoissa. Talon edustalla näkyy kaksi tynnyriä ja ja oikealla pihalle pysäköity auto. Valokuva on otettu tien tuntumasta ja siihen on rajautunut mukaan julkisivun vasen puolisko. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pöyhönen Ilkka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puutalo Oulunkylässä, Larin Kyöstin tie 13. Ensimmäisen kerroksen kivijalassa on liiketilaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Larin Kyöstin tie 13
Aiheen aika
1970 -luku n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N187116
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
1970 -luku n.
Helsinki, Larin Kyöstin tie 13
Pöyhönen Ilkka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus