Haku

Kaksikerroksinen puutatalo Malmilla

Kaksikerroksinen puutatalo Malmilla. Talo sijaitsee Hietakummuntien ja Latokartanonkujan risteyksessä. Valokuva on otettu pellolta tien vartta kohti. Taustalla näkyvät sähkölangat kulkevat Hietakummuntietä pitkin. Rakennuksen edustalla näkyy piharakennuksia ja etualalla oikealla pellon reunaa. Maahan on satanut hieman lunta. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pöyhönen Ilkka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaksikerroksinen puutatalo Malmilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hietakummuntie.
Aiheen aika
25.11.1977
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N187133
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
25.11.1977
Helsinki, Hietakummuntie.
Pöyhönen Ilkka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus