Haku

Vanhan kivirakennuksen seinää Malmilla

Vanhan kivirakennuksen seinää Malmilla. Talo on kohdassa, missä Karviaiskuja liittyy Karviaistiehen. Nykyään rakennuksen kohdalla Malmin asematie liittyy Karvioistiehen. Valokuva on otettu pihan puolelta. Rakennuksessa on kaksi kerrosta. Maata peittää lumi. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pöyhönen Ilkka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanhan kivirakennuksen seinää Malmilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Karviaiskuja. Karviaistie.
Aiheen aika
14.01.1978
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N187140
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
14.01.1978
Helsinki, Karviaiskuja. Karviaistie.
Pöyhönen Ilkka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus