Sökning

Asunto Oy Torkkelinkuja 14; Torkkelinkuja 14. Franzeninkatu 18.; Helsinki

4-kerroksinen, vaaleanvihreäksi rapattu asuinkerrostalo, jossa aumakatto. Julkisivun koristeena punaiseksi ja ruskeaksi rapattu portaali.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Granbacka Sanna / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 31.07.2020
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy Torkkelinkuja 14; Torkkelinkuja 14. Franzeninkatu 18.; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1927
Jalmari Peltonen, Pääsuunnittelija
Tillverkning
Perustus betoni, runko tiilimuuri.
Helsinki, Torkkelinkuja 14. Franzeninkatu 18.
Bruk
1927
Käyttöönottovuosi
Klassifikation