Haku

Asunto Oy Hämeentie 38; Hämeentie 38. Sakarinkatu 1; Helsinki

Kaikki ikkunat uusittu, lämpörappaus (Suunnittelurengas, 1987). 7-kerroksinen, harmaaksi rapattu rakennus, joka muodostaa parin tontilla olevan toisen rakennuksen kanssa. Rakennusten väliin jää avoin piha. Pelkistetty julkisivu, jonka detaljit kadonneet lämpörappauksen myötä, ikkunat ovat "pinnassa".

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 16.07.2020
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Hämeentie 38; Hämeentie 38. Sakarinkatu 1; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1934
Georg Jägerroos, Pääsuunnittelija ; Suunnittelurengas, Muu suunnittelija
Valmistus
Perustus betoni, runko tiilimuuri.
Helsinki, Hämeentie 38. Sakarinkatu 1
Käyttö
1935
Käyttöönottovuosi
Luokitus