Haku

etiketti; Pohja-yhtymä - Kaikkia vakuutuksia; tulitikkuetiketti

Vuonna 1922 perustetun osakeyhtiö Henki-Pohjan yhtiömuoto muutettiin vuonna 1933 keskinäiseksi, ja nimeksi tuli Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Pohja. Vuonna 1947 Pohja, Keskinäinen vakuutusyhtiö Vara (ent. Paloapuyhdistys Tulenvara) ja Eläkekassa Elonvara yhdistettiin Pohja-yhtymäksi. Fuusioitumisen myötä Pohja-yhtymästä tuli vuonna 1984 Tapiola-yhtiöt.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; Pohja-yhtymä - Kaikkia vakuutuksia; tulitikkuetiketti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
DN4601-25
Mitat
kork 3,5 cm, lev 5,2 cm
Merkinnät
Painatus: Kello vahingon kaulaan, Finn-match Keskim. 50, Pohja-Yhtymä, Kaikkia vakuutuksia. Takana lyijykynällä: SOK? 1971.
Valmistus
1971
teollinen
paperi
painettu
Finn-Match Oy, valmistaja Pohja-Yhtymä, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus