merkki; Helsingin Lauluveljet; kuoromerkki

Helsingin Lauluveljet on perustettu vuonna 2007, jolloin yhdistettiin kaksi mieskuoroa: vuonna 1933 perustettu Kalevan Laulajat ja vuonna 1967 perustettu Vuosaaren Mieslaulajat. Ohjelmisto koostuu perinteisestä mieskuoromusiikista ja viihteellisemmästä uudesta musiikista. Kuoro järjestää vuosittain kevätkonsertin ja kaksi joulukonserttia. Lisäksi kuoro esiintyy vanhainkodeissa, sairaaloissa, erilaisissa juhlissa ja muissa tilaisuuksissa joko kuorona tai pienryhminä.

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Helsingin Lauluveljet; kuoromerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
W44-18
Mitat
halkaisija 1,7 cm
Merkinnät
HL
Valmistus
2010 - luku
teollinen
metalli

Käyttö
Kuoromerkin saa kuoroon liittynyt, joka on ollut mukana toiminnassa vuoden.
Aiheet
Luokitus
merkki (tallenne)