Haku

Talousrakennus Haltialan alueella

Talousrakennus Haltialan alueella. Puurakenteisen rakennuksen ovi on avoinna ja sen maalipinta on rapistunut. Rakennus sijaitsee maaseutumaisessa maisemassa peltojen ja niittyjen laidalla. Rakennuksen edessä, päällystämättömän tien varressa kasvaa niittykasveja. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talousrakennus Haltialan alueella

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kellarimäki
Aiheen aika
01.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69411
Kuvaustiedot
01.08.2020
Helsinki, Kellarimäki
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus