Epävirallinen liikennemerkki Patolassa

Epävirallinen liikennemerkki Patolassa. Itsetehdyssä liikennemerkissä kehotetaan stadin slangilla ajamaan hiljaa koska kadulla on lapsia. Liikennemerkissä olevassa kuvassa on palloa potkiva ja narua hyppivä lapsi. Liikennemerkin juuressa on siimaa, johon on kiinnitetty lisää lapsista varoittavia maalattuja liikennemerkkien kuvia. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Epävirallinen liikennemerkki Patolassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Jahtivoudintie 1
Aiheen aika
08.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69414
Kuvaustiedot
08.08.2020
Helsinki, Jahtivoudintie 1
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus