Villa Bredablickin kivirakenteinen tanssipaviljonkirakennus Meilahdessa

Villa Bredablickin kivirakenteinen tanssipaviljonkirakennus Meilahdessa. 1800-luvun puolivälissä rakennetut Meilahden tilan pää- ja sivurakennukset siirtyivät vuonna 1892 tehdyn huvilatonteiksi jaon myötä Villa Bredablickiksi kutsutuksi huvilapalstaksi 21. Rakennukset tulivat Helsingin kaupungin omistukseen 1967. Kivinen sivurakennus on ollut osa Meilahden taidemuseota. Nykyään rakennus on tyhjillään. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Villa Bredablickin kivirakenteinen tanssipaviljonkirakennus Meilahdessa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Tamminiementie 8
Aiheen aika
10.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69415
Kuvaustiedot
10.08.2020
Helsinki, Tamminiementie 8
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus