Aurinkoinen Hymy ry:n jäsenistön käytössä oleva Pikku-Hovi huvila piharakennuksineen Vartiosaaressa

Aurinkoinen Hymy ry:n jäsenistön käytössä oleva Pikku-Hovi huvila piharakennuksineen Vartiosaaressa. Pikku-Hovissa pidetään myös kaikille auki olevaa kahvilaa. Aurinkoinen hymy jakaa ruokaa asuntoloihin ja jäsenyhdistyksille sekä järjestää kuntouttavaa työtoimintaa, pyrkii ennaltaehkäisemään sosiaalisia ongelmia ja tarjoa virkistysmahdollisuuksia vähävaraisille. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aurinkoinen Hymy ry:n jäsenistön käytössä oleva Pikku-Hovi huvila piharakennuksineen Vartiosaaressa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vartiosaari
Aiheen aika
21.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69420
Kuvaustiedot
21.08.2020
Helsinki, Vartiosaari
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus