Vartiosaaren ja Laajasalon välillä kulkeva sähköalus lähtemässä Vartiosaaresta

Vartiosaaren ja Laajasalon välillä kulkeva sähköalus lähtemässä Vartiosaaresta. Sähköllä toimiva katamaraanilautta kulki 150 metrin vesimatkan Reposalmen yli kokeiluluonteisesti kesän 2020 ajan. Alukseen mahtui kerralla kuusi matkustajaa, ja sen pystyi tilaamaan käyttöönsä Callboats-mobiilisovelluksella. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vartiosaaren ja Laajasalon välillä kulkeva sähköalus lähtemässä Vartiosaaresta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vartiosaari
Aiheen aika
21.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69421
Kuvaustiedot
21.08.2020
Helsinki, Vartiosaari
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus