Kuntoilijoita Rautaranta Outdoor Gymissä Sörnäisten Rantapromenadilla

Kuntoilijoita Rautaranta Outdoor Gymissä Sörnäisten Rantapromenadilla. Rautaranta on Pohjoismaiden ainoa ulkokuntosali, jolla on sisäkuntosaleilta tuttuja painopakka- ja vipuvarsilaitteita ulkona. Ulkokuntoilulaitteiden käyttö oli hyvin suosittua etenkin koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuntoilijoita Rautaranta Outdoor Gymissä Sörnäisten Rantapromenadilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sörnäisten Rantapromenadi 1. Lintulahdenkuja 4, 6, 8, 10
Aiheen aika
10.05.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69422
Kuvaustiedot
10.05.2020
Helsinki, Sörnäisten Rantapromenadi 1. Lintulahdenkuja 4, 6, 8, 10
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus