Näkymä Kyläsaaren Kierrätyskeskuksen neljännestä kerroksesta Kyläsaareen, Verkkosaareen ja Kalasatamaan päin

Näkymä Kyläsaaren Kierrätyskeskuksen neljännestä kerroksesta Kyläsaareen, Verkkosaareen ja Kalasatamaan päin. Edustalla Kyläsaaren teollisuusaluetta, jonka takana Verkkosaaren pohjoisosan esirakentamista. Taustalla Kalasatama. Taustalla äärimmäisenä oikealla valmistuu Kalasataman kolmas tornitalo, Kompassi (Lumo One). -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Kyläsaaren Kierrätyskeskuksen neljännestä kerroksesta Kyläsaareen, Verkkosaareen ja Kalasatamaan päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kyläsaarenkatu, Hermannin rantatie
Aiheen aika
18.09.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69706
Kuvaustiedot
18.09.2020
Helsinki, Kyläsaarenkatu, Hermannin rantatie
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus