Amatörfotografklubbenin retkellä helatorstaina 21.5.1903 Munksholmiin, Pentalaan ja Bobäckiin (Kirkkonummen Luoma)

Amatörfotografklubbenin retkellä helatorstaina 21.5.1903 Munksholmiin, Pentalaan ja Bobäckiin (Kirkkonummen Luoma). Retkeen osallistui 18 henkilöä ja mäyräkoira Mirza, ja matka tehtiin Sandels-laivalla, joka retken ajaksi sai nimen "Fotograf". Päivällinen syötiin klo 16.00 laivalla, jonka jälkeen tämä yhteiskuva otettiin Bobäckin laiturilla. Kuvassa oikealla reunimmaisena seisomassa Ivan Timiriasew. -- repronegatiivi, filmi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Amatörfotografklubbenin retkellä helatorstaina 21.5.1903 Munksholmiin, Pentalaan ja Bobäckiin (Kirkkonummen Luoma)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Bobäck Kirkkonummi
Aiheen aika
21.05.1903
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N37428
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
21.05.1903
Helsinki, Bobäck Kirkkonummi
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus