Sompasaari ja Kalasatama Tervasaaren rannasta nähtynä

Sompasaari ja Kalasatama Tervasaaren rannasta nähtynä. Edustalla Sompasaarenlaituri ja vielä rakentamatonta Sompasaaren rantaa. Takana rakenteilla olevia ja osittain jo valmiita kerrostaloja. Vasemmalla takana Kalasataman tornitalot, rakenteilla oleva Kompassi (Lumo One), vuonna 2019 valmistunut Majakka sekä lähes valmis Loisto. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sompasaari ja Kalasatama Tervasaaren rannasta nähtynä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sompasaarenlaituri
Aiheen aika
07.10.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69713
Kuvaustiedot
07.10.2020
Helsinki, Sompasaarenlaituri
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus