Haku

Näkymä Eteläsatamaan ja Kruununhakaan, etualalla Kauppatori, kuvan keskellä Suurkirkko (nykyisin Helsingin tuomiokirkko)

Näkymä Eteläsatamaan ja Kruununhakaan, etualalla Kauppatori, kuvan keskellä Suurkirkko (nykyisin Helsingin tuomiokirkko). Vasemmalla näkyvät rautatieaseman ja Kansallismuseon tornit. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Foto Roos / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Eteläsatamaan ja Kruununhakaan, etualalla Kauppatori, kuvan keskellä Suurkirkko (nykyisin Helsingin tuomiokirkko)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1935 n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G31208
Mitat
23,5x17
Kuvaustiedot
1935 n.
Helsinki,
Foto Roos, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus