Haku

Ilmakuva Eteläsatamaan ja Kruununhakaan

Ilmakuva Eteläsatamaan ja Kruununhakaan. Kuvan keskellä on Senaatintorin empiremiljöö (arkkitehti Carl Ludvig Engel, 1820 - 1830 -luku). Toria reunustavat Helsingin yliopiston päärakennus (vas.), Kansalliskirjasto, Suurkirkko (nykyisin Helsingin tuomiokirkko) ja Valtioneuvoston linna. Etualalla näkyvät Kauppatori ja sen takana Pohjoisesplanadin varrella Helsingin kaupungintalo (vas.), Ruotsin suurlähetystö ja Presidentinlinna. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Foto Roos / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Eteläsatamaan ja Kruununhakaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1935 n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G31214
Mitat
23,5x17
Kuvaustiedot
1935 n.
Helsinki,
Foto Roos, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus