Haku

Korkeasaari

Korkeasaari. Näköala länteen kohti Pohjoissatamaa ja Kruununhakaa. Vasemmalla näkyy Uspenskin katedraali, keskellä Nikolainkirkko (1917?1959 Suurkirkko, nykyään Helsingin tuomiokirkko). Etualalla oikealla viiri liehuu saaren lounaiskallion eli Mineraalimäen näköalapaviljongin (arkkitehti Theodor Decker 1887) katolla. -- vedos, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ståhlberg K. E. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Korkeasaari

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1890 - luku n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G31152
Mitat
16x10
Kuvaustiedot
1890 - luku n.
Helsinki,
Ståhlberg K. E., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus