Haku

Helsinki Biennaali -paviljonki Lyypekinlaiturilla

Helsinki Biennaali -paviljonki Lyypekinlaiturilla. Katosrakennelman alla oleva odotus- ja kokoontumisalueeksi tarkoitettu sisätila. Paviljonki valmistui kesällä 2020 Vallisaaressa pidettäväksi tarkoitettua, mutta koronapandemian takia siirrettyä HAM Helsingin taidemuseon tuottamaa kansainvälistä nykytaidetapahtumaa varten. Helsinki Biennaali on osa Helsingin merellistä strategiaa. Paviljonki on Verstas Arkkitehdit Oy:n suunnittelema. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vaniala Anneli / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki Biennaali -paviljonki Lyypekinlaiturilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lyypekinlaituri
Aiheen aika
08.10.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69807
Kuvaustiedot
08.10.2020
Helsinki, Lyypekinlaituri
Vaniala Anneli, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus