Haku

Suvilahti DIY Skatepark

Suvilahti DIY Skatepark. Suomen Rullalautaliitto aloitti betonirakenteisen skeittiparkin rakentamisen Helsingin tilakeskukselta vuokratulle tontille keväällä 2011. Purku-uhan alla oleva skeittiparkki saa olla nykyisellä paikallaan kunnes Kalasataman uudisrakentaminen saavuttaa alueen. Joka kesä uudelleen maalattavan skeittiparkin ramppeihin on maalattu graffiteja ja tägejä. Taustalla Suvilahden teräksinen kaasukello ja suojamuovein verhottu tiilinen kaasukello. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Tuula / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suvilahti DIY Skatepark

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Suvilahti
Aiheen aika
03.11.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69827
Kuvaustiedot
03.11.2020
Helsinki, Suvilahti
Sipilä Tuula, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus