Haku

Autoliikenteestä kokonaan tyhjä Hakaniemen silta koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana

Autoliikenteestä kokonaan tyhjä Hakaniemen silta koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Näkymä Pohjoisrannan suunnasta Hakaniemeen päin. Sillalla kävelee kaksi jalankulkijaa Kruununhakaa kohti. Heidän takanaan rakennuksia John Stenbergin rannassa Siltavuorensalmen takana. Vanha Hakaniemen silta puretaan, kun uusi Hakaniemensilta valmistuu vuonna 2024. Uusi silta on matalampi, ja se parantaa alueen kevyen liikenteen ja autoilun olosuhteita. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Autoliikenteestä kokonaan tyhjä Hakaniemen silta koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hakaniemen silta. Pohjoisranta. John Stenbergin ranta
Aiheen aika
23.03.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69833
Kuvaustiedot
23.03.2020
Helsinki, Hakaniemen silta. Pohjoisranta. John Stenbergin ranta
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus