Haku

Kettu Mustikkamaalla

Kettu Mustikkamaalla. Luonnonvarainen punakettu ottaa lähikontaktia ihmiseen Mustikkamaan kallioilla. Ketulla ei ole vaatimuksia elinympäristönsä ja ravintonsa suhteen, ja se tulee toimeen myös kaupunkiympäristössä. Yhtenä syynä kaupunkikettujen laajaan levinneisyyteen pidetään Helsingin citykanikannan kasvua. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kettu Mustikkamaalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mustikkamaa
Aiheen aika
15.09.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69834
Kuvaustiedot
15.09.2020
Helsinki, Mustikkamaa
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus