Haku

Verkkosaarenrantaa rakennetaan

Verkkosaarenrantaa rakennetaan. Näkymä Hermanninrannan suuntaan. Verkkosaarenrantaan rakennetaan meren päällä kelluvia asuintaloja. Talojen ympärille tulevat laiturit ovat jo rakenteilla. Talot tullaan rakentamaan laitureiden väliin merenpohjaan ankkuroitujen, talviolosuhteita hyvin kestävien betoniponttonien päälle. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Verkkosaarenrantaa rakennetaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Verkkosaarenranta
Aiheen aika
06.09.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69836
Kuvaustiedot
06.09.2020
Helsinki, Verkkosaarenranta
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus