Haku

Kirkkokatua Nikolainkadun (nykyään Snellmaninkatu) kulmasta länteen

Kirkkokatua Nikolainkadun (nykyään Snellmaninkatu) kulmasta länteen. Oikealla kivimuurin takana on nykyään Suomen Pankin rakennus. Puiden latvojen yläpuolella näkyy ortodoksisen Pyhän Kolminaisuuden kirkon risti. Kadun päässä näkyvän pyöreäkattoisen kivitalon, Fabianinkatu 26, Arkkitehtuuritoimisto von Essen, Kallio, Ikäläinen 1907, omisti Suomen Liikemiesten Kauppaopisto. Nykyään siinä toimii Helsingin yliopiston kielikeskus. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Erico / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirkkokatua Nikolainkadun (nykyään Snellmaninkatu) kulmasta länteen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kirkkokatu 15 -19. Fabianinkatu 26.
Aiheen aika
1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17472
Mitat
7x10,5
Kuvaustiedot
1919
Helsinki, Kirkkokatu 15 -19. Fabianinkatu 26.
Erico, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus