Haku

Näkymä Rautatieaseman (nyk. Helsingin päärautatieasema) tornista pohjoisluoteeseen

Näkymä Rautatieaseman (nyk. Helsingin päärautatieasema) tornista pohjoisluoteeseen. Vasemmassa alakulmassa näkyy asemarakennuksen läntisen siiven pohjoispääty, sen takana ratapihaa ja Suomen Valtion Rautateiden (nyk. Valtionrautatiet) makasiineja. Töölönlahden länsirannalla kohoavat Töölön sokeritehtaan savupiiput paikassa, johon valmistui vuonna 1993 Suomen Kansallisoopperan ja -baletin oopperatalo. Raiteet kulkevat oikealla kohti pohjoista Linnunlaulun huvila-alueen läpi. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Erico / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Rautatieaseman (nyk. Helsingin päärautatieasema) tornista pohjoisluoteeseen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Töölönlahti
Aiheen aika
1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17477
Mitat
10,5x8
Kuvaustiedot
1919
Helsinki, Töölönlahti
Erico, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus