Haku

Näkymä Kansallismuseon portilta

Näkymä Kansallismuseon portilta. Oikealla Museokatu 3, vasemmalla Museon puisto. Museokatu 3:n ikkunoiden päällä valomainos: "Sparbank". Museokadun varressa pysäköityjä henkilöautoja. Kadun vasemmassa reunassa ensimmäiset kolme autoa ovat: Chevrolet Chevelle, Fiat 850 ja Plymouth vm. 1963. Kadun oikealla puolella ensimmäiset kolme pysäköityä autoa: Opel Rekord, Ford 20M ja Simca 1000. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Karma Erik / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Kansallismuseon portilta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Museokatu 3, Museon puisto.
Aiheen aika
1970 -luku
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G15948
Mitat
17x23
Kuvaustiedot
1970 -luku
Helsinki, Museokatu 3, Museon puisto.
Karma Erik, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus