Haku

Muraali Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevan Kontulan Symppiksen julkisivussa

Muraali Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevan Kontulan Symppiksen julkisivussa. Elokuussa 2020 valmistuneen seinämaalauksen toteutti yhteisötaiteellisen taidekoulu Kontula Art Schoolin aikuisryhmä. Kontula Art Schoolin toiminta on kaikille avointa, yhteisöllistä ja maksutonta. Taiteilija maalaa maalausta seinään korkean rakennustelineen päällä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Muraali Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevan Kontulan Symppiksen julkisivussa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ostostie 4
Aiheen aika
19.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69865
Kuvaustiedot
19.08.2020
Helsinki, Ostostie 4
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus