Haku

Helsingin Mylly ja Kauppa Oy

Helsingin Mylly ja Kauppa Oy. Vanhaa teollisuuskokonaisuutta puretaan tontilta Taideyliopiston uudisrakennukseksi. Kuvan keskellä vasemmalla kaistale tonttia vierustavasta 1970-luvun toimistorakennuksen sisäänkäynnistä, jonka takana kohoaa vanha Elannon kortteli. Helsingin Mylly ja Kauppa Oy:n perusti virolainen liikemies Eduard Puhk vuonna 1934 Suomeen perustama yritys. Ennen myllyä alueella toimi Gottfried Strömbergin sähkölaitetehdas. Osa vanhoista tuotantorakennuksista korvattiin uusilla myllytoimintaan sopiviksi. Tämä Helsingin ensimmäinen suurmylly toimi tontilla lähes 60 vuotta, vuoteen 1992 asti. Helsingin Mylly ja Kauppa Oy:n pääarkkitehdit olivat Martta Martikainen ja Ragnar Ypyä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Similä Matti / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin Mylly ja Kauppa Oy

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sörnäisten rantatie 19. Kaikukatu 3, 5.
Aiheen aika
31.01.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G54433
Kuvaustiedot
31.01.2018
Helsinki, Sörnäisten rantatie 19. Kaikukatu 3, 5.
Similä Matti, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus