Haku

Joulunviettoa sota-aikana Haagassa (Vespertie 2)

Joulunviettoa sota-aikana Haagassa (Vespertie 2). Vasemmalla on joulukuusi, jonka alla on lahjoja. Oikealla on kahvi- tai teepöytä, johon on katettu myös keksejä ja pullo rommia. Pöydän takana seisomassa on perheen isä, perheen isän äiti, a nuori nainen. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Joulunviettoa sota-aikana Haagassa (Vespertie 2)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vespertie 2
Aiheen aika
1942
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N352230
Mitat
6,5x9
Kuvaustiedot
1942
Helsinki, Vespertie 2
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus