Haku

Todennäköisesti Helsingfors Ångfartygs Ab:n matkustajalaiva s/s Linnea

Todennäköisesti Helsingfors Ångfartygs Ab:n matkustajalaiva s/s Linnea. Vuonna 1892 rakennettu Linnea kulki Helsinki-Tallinna-Lyypekki - ja Helsinki-Tallinna - reiteillä. Laivan kapteenina toimi oikealla istuva Bernhard Nyberg. Hänen vieressään ovat hänen appivanhempansa kotkalainen konsuli Max Südel (1838-1913) ja Mariana Südel (1843-1904). -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nyberg Ragnar / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Todennäköisesti Helsingfors Ångfartygs Ab:n matkustajalaiva s/s Linnea

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1910 -luku ennen 1905
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N352412
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1910 -luku ennen 1905
Helsinki,
Nyberg Ragnar, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus